hr
  • en
/ Registracija

SAJAM KOJI UNOSI DAŠAK GLAMURA U VAŠE DOMOVE

Naša Mirjana Mikulec ovih dana ima pune ruke posla. Bliži se 14. rujna, dan otvorenja drugog po redu InDizajn festivala modernog doma, u Areni Zagreb, gdje će ekskluzivno predstaviti  i novu kolekciju proizvoda sa svojim potpisom.

SAJAM KOJI UNOSI DAŠAK GLAMURA U VAŠE DOMOVE

Riječ je o setovima tanjura koje je razvila u suradnji s poznatim Ikerom. Dolaze u akromatskim bojama, crnoj i bijeloj, a setovima dodatnu notu glamura daju zlatni i srebrni apstraktni motivi koji, kada se postave jedan uz drugi, zajedno tvore logo našeg studija za dizajn interijera. Iako još uvijek nisu u prodaji, setovi će biti predstavljeni na sajmu po promotivnoj cijeni.

Osim tanjura, Mirjana je pripremila i satenske setove posteljina koje krase decentni i romantični motivi koji će svaku spavaću sobu učiniti posebnom. Proizvodnju je povjerila također domaćoj tvrtki Intertekstil Stanić.

Baš kao i setovi tanjura, posteljina će se moći vidjeti i kupiti premijerno na sajmu od 14. do 17. rujna. Zato ne propustite već dođite!

Novo na blogu

Izbjegnite najčešće greške prilikom kupovine nekretnine

Kupovanje prve ili pak nove nekretine mnogima spada u najveće životne poduhvate, što je i samo po sebi razumljivo jer je riječ o prostoru za koji treba izdvojiti veliku svotu novaca a usto je nerijetko riječ o interijeru u kojem ćemo možda stanovati ili odmarati do kraja života, ovisno radi li se o stanu, apartmanu ili pak vikendici...

pročitaj više
Izbjegnite najčešće greške prilikom kupovine nekretnine
Dobro došli na stranicu
Mirjana Mikulec Interijeri
Upišite svoju e-mail adresu za primanje novosti i obavijesti o akcijama, a mi vam poklanjamo
10% POPUSTA
prilikom prve kupovine na našem web shopu!
Pošalji
upit