hr
  • en
/ Registracija

SAJAM KOJI UNOSI DAŠAK GLAMURA U VAŠE DOMOVE

Naša Mirjana Mikulec ovih dana ima pune ruke posla. Bliži se 14. rujna, dan otvorenja drugog po redu InDizajn festivala modernog doma, u Areni Zagreb, gdje će ekskluzivno predstaviti  i novu kolekciju proizvoda sa svojim potpisom.

SAJAM KOJI UNOSI DAŠAK GLAMURA U VAŠE DOMOVE

Riječ je o setovima tanjura koje je razvila u suradnji s poznatim Ikerom. Dolaze u akromatskim bojama, crnoj i bijeloj, a setovima dodatnu notu glamura daju zlatni i srebrni apstraktni motivi koji, kada se postave jedan uz drugi, zajedno tvore logo našeg studija za dizajn interijera. Iako još uvijek nisu u prodaji, setovi će biti predstavljeni na sajmu po promotivnoj cijeni.

Osim tanjura, Mirjana je pripremila i satenske setove posteljina koje krase decentni i romantični motivi koji će svaku spavaću sobu učiniti posebnom. Proizvodnju je povjerila također domaćoj tvrtki Intertekstil Stanić.

Baš kao i setovi tanjura, posteljina će se moći vidjeti i kupiti premijerno na sajmu od 14. do 17. rujna. Zato ne propustite već dođite!

Novo na blogu

5 ADUTA SVAKOG DOMA

Dok na nekim detaljima svoga doma slobodno možete uštedjeti, na druge se pak isplati potrošiti malo više. U nastavku donosimo pet elemenata interijera u koje svakako vrijedi investirati.

pročitaj više
5 ADUTA SVAKOG DOMA
Dobro došli na stranicu
Mirjana Mikulec Interijeri
Upišite svoju e-mail adresu za primanje novosti i obavijesti o akcijama, a mi vam poklanjamo
10% POPUSTA
prilikom prve kupovine na našem web shopu!
Prihvaćam
Pošalji