hr
  • hr
  • en
/ Registracija

Jačanje konkurentnosti poduzeća Domus Nobilis d.o.o. sredstvima EU iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projektom „Jačanje konkurentnosti poduzeća Domus Nobilis d.o.o.“ uređuje se nova poslovna jedinica s ciljem proširenja proizvodno-uslužnih kapaciteta što će u konačnici rezultirati proširenjem ponude novim i kvalitetnijim proizvodima i uslugama koji će se klijentima prezentirati u novom i modernom prezentacijsko-izložbenom prostoru. Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije, iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u iznosu od 300.000,00 kn, dok  ukupna vrijednost projekta iznosi 446.781,48 kn. Projekt se provodi od 05. rujna 2016. do 05. prosinca 2017. godine. Za više informacija  obratite se na info@mmi.hr

www.strukturnifondovi.hr
www.strukturnifondovi.hr/op-konkurentnost-i-kohezija-2014-2020-779

Novo na blogu

5 ADUTA SVAKOG DOMA

Dok na nekim detaljima svoga doma slobodno možete uštedjeti, na druge se pak isplati potrošiti malo više. U nastavku donosimo pet elemenata interijera u koje svakako vrijedi investirati.

pročitaj više
5 ADUTA SVAKOG DOMA
Dobro došli na stranicu
Mirjana Mikulec Interijeri
Upišite svoju e-mail adresu za primanje novosti i obavijesti o akcijama, a mi vam poklanjamo
10% POPUSTA
prilikom prve kupovine na našem web shopu!
Prihvaćam
Pošalji